Zijn jullie een sportieve groep maar lijkt het jullie wel wat om een keer iets heel anders te doen als normaal? Gaan jullie meedoen aan een survivalrun wedstrijd? Bij SurvivAlkmaar kunnen jullie dan een clinic volgen. In 1,5 tot 2 uur leren we jullie dan de basistechnieken van de voetklem en de apenhang om die vervolgens intensief toe te passen.

Jullie hoeven je geen zorgen te maken over het programma van een clinic, we geven jullie een grof idee van de opzet maar dat passen wij dynamisch aan wanneer jullie er zijn en we hebben altijd genoeg ideeën in ons hoofd om het leuk te houden. Voor velen valt deze sport namelijk dusdanig buiten wat je normaal doet dat het lastig is in te schatten hoeveel je eigenlijk aan kunt.

De kosten kunnen variëren tussen €10 en €15 per persoon. Is jouw groep al ervaren in survivalrun en hoeven de technieken dus niet meer behandeld te worden dan geldt het lagere tarief. Zijn jullie nieuw in de sport of willen jullie alles nog eens doornemen dan vergt dat meer inzet van instructeurs en geldt dus het hogere tarief. Extra activiteiten zoals boogschieten zijn in overleg ook mogelijk tegen extra kosten. Wil je met een grote groep aan bijvoorbeeld teambuilding doen? Neem dan contact op met http://www.outdoorparkalkmaar.nl

Een voorbeeld programma

1. Warming up, enkele rondes rustig hardlopen en de armen en benen ‘losgooien’
2. Hangoefeningen in de touwen
3. 2 blokken techniek
4. Training om de technieken toe te passen
5. Cooling down

Wel vragen we iedereen van te voren nog om een eigen-risicoverklaring in te vullen.

Je kunt het formulier hieronder gebruiken om een aanvraag te doen.