Survivalrun voor de volwassenen betekent buiten spelen voor grote mensen. Apenkooien na de basisschool. Op ons trainingsterrein vind je enorm veel hindernissen die je met techniek, durf en doorzettingsvermogen kan leren overwinnen. Heb je al wat ervaring dan kun je zo lid worden, maar we bieden ook een basiscursus van 4 lessen waarin we je de technieken leren.

Lid worden kan via: Inschrijfformulier Volwassenen

Inschrijven basiscursus via: Basiscursus

Naast een lidmaatschap bij onze vereniging, is een lidmaatschap bij de Survivalrunbond verplicht. Op het inschrijfformulier staat meer informatie over over hoe je hiervoor moet aanmelden. Het lid worden van de bond heeft vooral te maken met de verzekering.

Naast de trainingen onderhouden en bouwen we ook met zijn allen aan de hindernissen en zorgen we voor het terrein. Als je lid bent hopen we ook dat je daar aan kunt bijdragen met een keer per jaar meehelpen op een bouwdag bijvoorbeeld of door een keer het gras te maaien.

Algemene zaken:
– Er mag alleen gebruik gemaakt worden van de trainingslocatie tijdens trainingen op de tijden waarop de locatie officieel geopend is. De tijden vind je op de pagina Dagen en tijden
– Je hoeft je niet vooraf aan te melden voor trainingen.
– we vragen je wel om niet in je eentje te gaan trainen.
– Er is een algemene whatsapp groep voor als je op de hoogte van ontwikkelingen wilt blijven waar je je bij kunt aansluiten.
– Er zijn ook commissies waar je je bij aan kunt sluiten om te helpen de vereniging te ontwikkelen. Die zijn er voor jeugd, training, bouw en pr.
– Er mag niets zomaar veranderd worden aan de hindernissen.
РJe mag een introducé meenemen maar je bent dan wel zelf voor diegene verantwoordelijk.
– Te allen tijde moeten de instructies van eventueel aanwezige trainers opgevolgd worden.

Wij zorgen er voor dat:
– De locatie zo vaak mogelijk beschikbaar is om te trainen.
– De hindernissen goedgekeurd zijn op veiligheid en onderhouden worden

Bij vragen kan contact opgenomen worden via: ledenadministratie@survivalkmaar.nl