Heb je nog geen ervaring met Survivalrun maar wil je deze gave sport graag leren om zelfstandig op onze baan te kunnen trainen? Misschien zelfs wel om wedstrijden te gaan meedoen? Met deze basiscursus van 4 lessen die we 1x per kwartaal geven leer je alles om zelf veilig te kunnen sporten en vooral om veel lol te hebben. De basiscursus wordt elk jaar begin januari, maart, juni en september gegeven. Dat zijn in principe altijd de eerste 4 donderdagen. Door deze bundeling 4x per jaar zijn er meerderen die tegelijk starten en kunnen jullie zo van elkaar leren.

Hoe werkt het

De Basiscursus kost €20 en daarvoor ontvang je van ons na je aanmelding een Tikkie. Naast je aanmelding bij ons ben je ook verplicht om een lidmaatschap bij de Survivalrunbond (SBN) te nemen. Dit kan een volwaardig lidmaatschap zijn voor €20 p/jaar of een zogeheten aspirant lidmaatschap voor €5 die na een maand weer afloopt. Aanmelden bij de SBN doe je op deze pagina

In overleg met de trainer mag je ook buiten de lessen om zelf komen trainen op een reguliere avond of ochtend als je graag extra wilt oefenen. Dan moeten wij er wel eerst van overtuigd zijn dat je dat zelf veilig kunt (maar meestal zal dat geen probleem zijn).

Overtuigd?

Formulier wordt geladen ...