Super, je hebt je aangemeld als baanco├Ârdinator voor een trainingsavond. Zonder jou zou de training niet doorgaan dus iedereen is je nu al dankbaar. Maar, daar komen wel een paar dingetjes bij kijken waarvoor je die avond verantwoordelijk bent.

  1. Jij krijgt de verantwoordelijkheid over de sleutel. Dat betekent dat je de code krijgt van het sleutelkastje en dat je dient te zorgen dat de sleutel daar na de training ook weer in hangt en het kastje goed is afgesloten.
  2. Jij opent en sluit de poort. Je bent er dus iets eerder als de rest en je gaat als laatste van het terrein af.
  3. Op het moment hebben we een maximum aantal deelnemers per avond gesteld. Jij zorgt er voor dat er niet stiekem of per ongeluk meer dan 16 mensen (15+jij) op het terrein zijn.
  4. De training is van 19.30 tot 21.00 doordeweeks en 10.00 tot 11.30 op zondag. Jij zorgt er voor dat iedereen dan ook klaar is met trainen.
  5. Jij let er op dat iedereen zo goed als mogelijk de 1,5m afstand in acht blijft nemen.
  6. Jij zorgt er ook aan het begin van de training voor dat de EHBO buiten staat waar iedereen er bij kan en dat deze aan het einde van de training weer binnen in het hok komt te staan.
  7. Jij zorgt er voor dat desinfectiemiddel op een duidelijke plek buiten staat.
  8. De toiletten kan je openen als die niet al open staan.
  9. Jij hebt in ieder geval een werkende telefoon op een snel bereikbare plek liggen voor in het geval van calamiteiten de hulpdiensten bereikt moeten worden.
  10. Als laatste druk jij iedereen voor ze gaan trainen nog even op het hart dat er 1,5m afstand gehouden dient te worden en er niet gespuugd wordt in de handen.

Succes en veel plezier!